logoklein.jpg (3629 bytes)
 
Terug
 
nieuwbouw school Den Haag   Wat is het nodige budget voor dit plan?

U heeft een idee, of een aantal schetsen, en u vraagt zich af wat het kost om dit project van de grond te krijgen. Wij kunnen u een totaaloverzicht aanbieden waarin af te lezen is wat het project gaat kosten en met welke aankomende kosten u rekening moet houden gedurende de realisatie van uw project.

Sluit de bouwsom van het ontwerp op het budget?

U heeft een ontwerp in een bepaalde stadium gereed en u vraagt zich af hoe de bouwkosten zich verdelen in uw ontwerp. Wij kunnen voor u een begroting of een raming maken waarin duidelijk wordt hoe de kosten verdeel zijn in uw ontwerp. Hiermee kunt u bepalen of er nog financiële ruimte is om uw ontwerp nog meer een eigen identiteit te geven.

Ik wil graag de offerte maken, maar hoe kom ik aan calculatiecapaciteit?

Het kan zijn dat een opdrachtgever u benaderd met de vraag of u een offerte wil uitbrengen voor een werk en u het zo druk heeft dat u geen tijd heeft om de nodige werkzaamheden te verrichtten om een prijs te kunnen maken. Zoals; het werk opnemen ter plaatse, het bestek doorlezen en de tekeningen bestuderen, offertes aanvragen bij onderaannemers, de hoeveelheden bepalen en het geheel vervolgens af te prijzen.

Al deze disciplines kunnen wij voor u verzorgen als een geheel of per onderdeel. Bijvoorbeeld als u alleen de hoeveelheden wenst, dan kunnen wij deze op een overzichtelijke wijze aan u presenteren.

Is deze begroting of offerte marktconform?

Het kan zijn dat u uw twijfels heeft over een aanbieding die u heeft ontvangen. Aangezien wij voor meerdere aanbieders begrotingen maken, kunnen wij een analyse maken van uw offerte of open begroting en daarin aangeven of deze aanbieding reëel is.